kirik-beyaz-uzun-sik-gelin-eldiveni-tu-0f5e-c.jpg
kirik-beyaz-uzun-sik-gelin-eldiveni-tu-0f5e-c.jpg
kirik-beyaz-uzun-sik-gelin-eldiveni-tu--b743-.jpg
kirik-beyaz-uzun-sik-gelin-eldiveni-tu-780-ac.jpg
kirik-beyaz-uzun-sik-gelin-eldiveni-tu-b-1a5a.jpg
kirik-beyaz-uzun-sik-gelin-eldiveni-tu-3c66-4.jpg
kirik-beyaz-uzun-sik-gelin-eldiveni-tu-12335d.jpg

Toptan Kırık Beyaz Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni (TPTNtrnd68)

0,00
Fiyat : 4.79 USD(KDV Dahil)

Kırık Beyaz Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni

ADET

Artır Azalt
Kırık Beyaz Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Satışı 1 Çift Üzerinden Yapılmaktadır. Oldukça Kaliteli Tek En Likralı Tülden Yapılmıştır. Çok Rahat Bir Eldivendir. Özel Günlerde Balo,Davet,Parti ve Birçok Organizasyonda Tercih Edilebilir.

"Kırık Beyaz Uzun Şık Gelin Eldiveni," zarif ve büyüleyici tasarımı ile gelinlerin vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Bu özel eldiven, gelinlikle mükemmel bir uyum sağlayan kırık beyaz rengi ve uzun şık tasarımı ile dikkat çeker.

Uzunluğu sayesinde bilekten dirseğe kadar uzanan bu eldiven, gelinlikle kusursuz bir uyum sağlar ve gelinlerin zarafetini tamamlar. İnce ve zarif detaylar, eldivenin şıklığını ön plana çıkarır ve dikkat çekici bir görünüm sunar.

"Kırık Beyaz Uzun Şık Gelin Eldiveni," düğün gününüzde veya özel etkinliklerde gelinlik kombininizi tamamlamak için mükemmel bir seçenektir. Zarif, şık ve büyüleyici bir görünüm elde etmek isteyen gelinler için ideal bir tercihtir.

Eğer gelinlik kombininizi tamamlamak ve zarif bir dokunuş eklemek istiyorsanız, "Kırık Beyaz Uzun Şık Gelin Eldiveni" ile tarzınıza zarafet katabilirsiniz. Bu eldiven, özel gününüzü daha da özel kılacaktır.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı