Siyah Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni
Siyah Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi-f4ca41.jpg
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi-c8e4-9.jpg
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi-6-6cd9.jpg
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi-e512e-.jpg
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi-08-4cb.jpg
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi--35ef6.jpg
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi-9-13d0.jpg
siyah-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-eldi-0f-9f4.jpg

Toptan Siyah Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni (TPTNtrnd66)

0,00
Fiyat : 4.79 USD(KDV Dahil)

Siyah Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni

ADET

Artır Azalt
Siyah Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Satışı 1 Çift Üzerinden Yapılmaktadır. Oldukça Kaliteli Tek En Likralı Tülden Yapılmıştır. Çok Rahat Bir Eldivendir. Özel Günlerde Balo,Davet,Parti ve Birçok Organizasyonda Tercih Edilebilir.

Bu ürün, hayalperestboncuk.com.tr tarafından sunulan siyah renkteki uzun ve şık gelin eldivenidir. Tul kumaştan üretilmiş olan bu eldiven, nikah, düğün veya parti gibi özel etkinliklerde göz alıcı bir tarz oluşturmanızı sağlar.

Siyah renkli gelin eldiveni, modern ve sofistike bir görünüm sunar. Uzun boyutlarıyla başparmağınızdan başlayarak kolunuzun üzerine kadar uzanır ve zarif bir şekilde kıyafetinizle uyum sağlar.

Tul kumaşın hafif ve yumuşak dokusu, eldiveni giyen kişiye rahatlık ve zarafet sunar. Siyah gelin eldiveninin üzerindeki detaylar ve boncuklar, gözleri üzerinize çekecek ve tarzınıza bir dokunuş katacak.

Hayalperestboncuk.com.tr'nin uzman ekibi tarafından özenle tasarlanan bu gelin eldiveni, kaliteli malzemeler ve işçilikle birleştirilmiştir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bir aksesuar olarak öne çıkar.

Eğer özel gününüzde farklı, cesur ve şık bir tarz yaratmak istiyorsanız, siyah renkteki bu uzun gelin eldiveni tam size göre. Sizi diğer gelinlerden ayıracak ve tarzınızı öne çıkaracak bir seçenek olarak dikkat çeker.

Hayalperestboncuk.com.tr üzerinden kolaylıkla satın alabileceğiniz bu siyah gelin eldiveni, özel gününüzde sizin için unutulmaz bir aksesuar olacaktır. Cesur ve modern tarzınızı yansıtacak ve sizi benzersiz kılacaktır.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı